Gest impresionant în pandemie. Ce a făcut un italian de 81 de ani pentru soția lui, aflată în spital (VIDEO)

Un italian de 81 de ani, care nu avea voie să-și viziteze soția internată în spital, i-a cântat acesteia serenade sub fereastra salonului.

Stefano Bozzini și Carla Sacchi sunt căsătoriți de 47 de ani, dar romantismul din relația lor nu a dispărut nici după aproape o jumătate de secol de căsnicie.

Imaginile au fost surprinse de trecători, care s-au oprit în fața spitalului din Castel San Giovanni, regiunea Emilia-Romagna, pentru a asista la ceea ce se întâmpla. Gestul bărbatului i-a impresionat pe cei care l-au văzut, iar filmarea, postată pe rețelele de socializare, a devenit viral.

Mai mult, trecătorii l-au încurajat pe romanticul octogenar, iar soția lui, care a urmărit serenada de la fereastra salonului, a fost profund impresionată. La spectacolul ad-hoc au asistat și alți pacienți internați, dar și cadre medicale.

Potrivit agenției italiene ANSA, spitalul în care este internată soția “trubadurului” nu tratează pacienți infectați cu noul coronavirus, dar din cauza restricțiilor impuse de pandemie sunt interzise vizitele.

Iată, mai jos, momentul care a impresionat pe toată lumea.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea