Încă 13 decese provocate de coronavirus, anunțate marți după-amiază. Arad, pe punctul de a se transforma în focar. România a ajuns la 197 de morți

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, 13 noi decese provocate de coronavirus, bilanţul total ajungând la 197. Este vorba despre 8 pacienţi de la Arad, 4 de la Suceava şi unul de la Sibiu, 9 bărbaţi şi 4 femei. Pacienţii aveau vârste cuprinse între 44 şi 93 de ani. Mulți dintre ei aveau și afecțiuni mai vechi. De menționat că în cazul Aradului, decesele s-au înregistrat în mare parte în zilele de 30 și 31 martie, confirmarea infectării cu coronavirus a venit tot atunci, însă raportarea la Centru s-a realizat abia acum, mai o săptămână de la moartea pacienților contaminați.

Pentru a elucida situația infecției cu COVID 19 în județul Arad și raportărilor întârziate a fost trimisă o echipă de medici epidemiologi de la INSP – CRSP Timișoara la fata locului. ”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Cu cele 13 decese anunțate marți după amiază de autorități, România ajunge să numere 197 de morți din cauza coronavirusului.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea