(UPDATE) Încă șase decese provocate de coronavirus. Bilanţul negru a ajuns la 157

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategică a anuţat, luni, că o femeie de 70 de ani din Iaşi este cel de-al 157-lea deces provocat de coronavirus în Româna.

”Persoană contact cu un caz confirmat, internată pe Secţia în Gastroenterologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Iaşi, transferată după confirmare în Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi” , a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Probele pentru covid au fost recoltate în 27.03.2020, reultatul pozitiv fiind primit două zile mai târziu. Femeia a murit în cursul dimineţii de luni.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Luni dimineață, România a ajuns la 156 de decese din cauza coronavirusului. Trei bărbați și două femei din Constanța, Satu Mare, Cluj, Bihor și Hunedoara au fost răpuși de infecția cu noul virus.

Bărbatul din Constanța, răpus de coronavirus, avea 66 de ani și era contact

al unui caz confirmat, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

I s-au recoltat probe în 27 martie, când a fost şi confirmat diagnosticul. 

O femeie de 72 de ani din judeţul Satu Mare a murit duminică, la cinci zile după ce a fost confirmată infectarea cu coronavirus. Femeia, care suferise în trecut un accident vascular, a fost internată în 29 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate şi probe în vederea testării pentru coronavirus.

Victima coronavirusului din Hunedoara era un bărbat de 71 de ani, care avea mai multe afecţiuni, printre care diabet zaharat şi hipertensiune.

El a fost internat în 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, iar în ziua următoare a fost internat la ATI. Diagnosticul a fost confirmat în 1 aprilie.

La Cluj-o femeie de 66 de ani, contact cu caz confirmat, cu debut al simptomatologiei în 5 aprilie, agravarea stării generale, comă, internată la Spitalul Municipal Turda în 5 aprilie. Recoltarea în vederea testării s-a făcut duminică, zi în care a fost confirmat diagnosticul de coronavirus şi femeia a şi murit.

O altă persoană decedată este un bărbat, de 70 de ani din judeţul Bihor, internat în secţia pneumologie a Spitalului Orăşenesc Aleşd în 26.martie, transferat în ATI Spitalul Municipal de Urgenţă Oradea în 27 martie, când i s-au şi recoltat probe în vederea testării, iar diagnosticul a fost confirmat în următoarea zi.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea