Județul Brașov are Centru de Promovare a Sănătății, deschis de Crucea Roșie Română

Un Centru de Promovare a Sănătății a fost deschis la Brașov de către Crucea Roșie Română, în parteneriat cu Crucea Roșie Franceză. Centrul este dedicat persoanelor defavorizate, dar și migranților ucraineni. 

În cadrul Centrului sunt oferite gratuit servicii de medicină generală, pediatrie, dar și consiliere psihologică. 

„”Filiala de Cruce Roşie Braşov se îmbogăţeşte astăzi cu un nou serviciu, un centru de promovare a sănătăţii unde, cetăţenii ucraineni stabiliţi temporar în comunitatea noastră, vor avea acces la îngrijire medicală gratuită. Într-o lume marcată de incertitudine şi suferinţă, asigurarea sănătăţii refugiaţilor este o expresie a umanităţii noastre comune şi a angajamentului nostru în a oferi siguranţă şi protecţie celor care au pierdut totul” se arată într-un comunicat al filialei Crucea Roșie Brașov. 

Dacă starea de sănătate impune consult de specialitate, beneficiarii serviciilor din Centru vor fi îndrumați către cabinetele medicilor specialiști din spitale sau clinici private. 

Centrul de Promovare a Sănătății din Brașov este a treia unitate de acest fel deschisă în țara noastră de Crucea Roșie Română. 

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea