La examenul de Rezidențiat din acest an s-au înscris peste 10.300 de candidați

rezidentiat 2021

Duminică se desfășoară examenul de intrare în Rzidențiat pentru domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Testarea se desfășoară în 6 centre universitare din țară și va fi susținută de peste 10.300 de candidați. Ministerul Sănătății a precizat faptul că au fost scoase la concurs 5866 de locuri și posturi în cadrul spitalelor din întreaga țară.

Anul acesta s-au înscris la concurs 10.330 de candidați. Aceștia vor concura pentru un număr de 5.866 locuri și posturi din cadrul unităților sanitare aflate în subordinea Ministerului Sănătății și a autorităților publice locale, pentru cele 3 domenii de pregătire: 4.734 locuri și posturi pentru domeniul medicină, 621 locuri pentru domeniul medicină dentară și 511 locuri și posturi pentru domeniul farmacie”, a transmis Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă.

Concursul se va desfășura în șase centre universitare medicale: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara, cu o durată de 4 ore, în care trebuie rezolvate teste de tip grilă cu 200 de întrebări.

Tags: ,
Ți-ar putea plăcea
De interes