LIDER SANITAS RĂPUS DE CORONAVIRUS : a murit Ionică Potop, asistent medical la Spitalul „N. N. Săveanu” din Vidra, județul Vrancea

sursa foto: Acevarul.ro

Amenințătorul virus SARS-CoV-2 a mai făcut încă o victimă în rândul personalului medical din România. Ionică Potop, asistent medical la Spitalul „N. N. Săveanu” din comuna vrânceană Vidra a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Moartea sa a fost anunțată pe rețelele de socializare de colegii de serviciu, dar și de reprezentanții formațiunii sindicale SANITAS.

Ionică Potop avea 50 de ani și fusese depistat recent cu COVID-19. Acesta se afla sub supraveghere medicală, însă nu a mai putut fi salvat. Anunțul morții sale a fost făcut pe o binecunoscută rețea de socializare de către reprezentanții SANITAS, formațiune sindicală din care asistentul medical al Spitalului „N. N. Săveanu” făcea parte. „Cu imensă tristeţe aducem un ultim omagiu colegului nostru IONICĂ TAFTĂ POTOP, asistent medical şi lider SANITAS la Spitalul „N.N.Săveanu” din Vidra, județul Vrancea. Ionică este, din nefericire, o nouă victimă a virusului ucigaș! Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este anunțul reprezentanților SANITAS. De asemenea, publicația adevarul.ro citează într-o știre pe aceeași temă mesajul de condoleanțe al unei colege de serviciu de-a regretatului asistent medical: „S-a stins unul dintre cei mai buni asistenți medicali pe care i-a avut Spitalul Vidra vreodată, un bun şi drag coleg, un OM cu suflet frumos, un OM care nu ştia să refuze vreodată pe cineva… IONICĂ POTOP. Drum lin printre îngeri, Ionică, Dumnezeu să te odihnească, iar tu să ne ierţi pe noi, poate că am fi putut face mai mult pentru tine… Mi-e sufletul greu, cuvintele dor, multe lacrimi laşi în urma ta, colega, o soţie frumoasă, un copil reuşit, să le dea Dumnezeu putere, iar tu să-i veghezi totdeauna din ceruri”.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea