Maraton Medika TV – Inovație în estetică. Pielea este parte din tine, învață cum să ai grijă de ea !

Medika TV, singura televiziune medicală din România, continuă seria dezbaterilor dedicate sănătății. Pe 26 martie, de la ora 12,00, în cadrul unui nou Maraton Medika TV, te provocăm să ne urmărești pentru a afla de la specialiști în domeniul medical de ce este important să ai grijă de pielea ta. Tema dezbaterilor este „Inovație în estetică”, așa că invitații prezenți în platou vor dezvălui cele mai noi metode și tehnici de îngrijire a pielii. Fii alături de noi și fă-ți pielea fericită !

Pielea este cel mai mare organ al corpului, iar rolul său este de a ne proteja. Pentru a-și îndeplini funcțiile are permanent nevoie de îngrijire și atenție. Mai mult, sănătatea pielii contribuie și la menținerea frumuseții fizice. Medicii dermatologi sunt cei cărora le revine responsabilitatea de avea grijă de sănătatea pielii, însă activitatea lor este mai puțin cunoscută de către publicul larg.

De aceea, pe 26 martie, începând cu ora 12,00, în cadrul Maratonului Medika TV – Inovație în estetică îți oferim informații corecte pentru a te ajuta să obții aspectul fizic pe care ți-l dorești. Invitați de marcă din domeniul dermatologiei și dermatocosmeticii vor fi alături de realizatoarele Medika TV, Eugenia Foarfecă și Simona Bălănescu, și vor vorbi despre cele mai noi tendințe în materie de frumusețe și sănătate a pielii.

Totodată, specialiștii vor vorbi și despre metode de prevenție ale cancerului de piele, una dintre cele mai grave afecțiuni dermatologice. Această boală are o incidență crescută în România și, din păcate, apare la vârste tot mai mici. Principalele teme ale acestei dezbateri sunt:

  • Impactul stilului de viață în sănătatea pielii. Rolul dietei sănătoase și echilibrată.
  • Pașii unei rutine de skincare. Alegerea corectă a produselor de îngrijire a pielii, importanța cunoașterii ingredientelor. Diferența dintre dermatocosmetice și cosmeticele normale.
  • Estetica medicală. Proceduri specifice și efecte obținute în îmbunătățirea aspectului fizic și în ameliorarea efectelor îmbătrânirii. Terapii moderne anti – aging.
  • Chirurgia plastică și microchirurgia reconstructivă, opțiune pentru un corp perfect sau forme perfecte, rol important în îmbunătățirea și corectarea funcțiilor fizice și estetice.
  • Necesitatea chirurgiei estetice corectoare.
  • Importanța expertizei medicului dermatolog în diagnosticarea și tratarea corectă a diferitelor afecțiuni ale pielii.
  • Acneea la adolescenți și adulți. Obțiuni de tratament. Impactul psiho- social
  • Dermatita atopică. Incidență. Progrese în înțelegerea bolii. Schimbările din schemele terapeutice. Tehnici noi de diagnosticare și tratament. Impactul psihologic asupra pacientului.
  • Operarea cancerului de piele, cea mai gravă afecțiune a pielii. Terapii moderne. Tehnica MOHS

Medika TV, singura televiziune medicală din România, are grijă de sănătatea întregului tău corp.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea