Maraton Medika TV – Sănătatea digestiei. Stomac sănătos, viață fără griji !

Singura televiziune medicală din România, Medika TV, organizează un nou maraton medical. De această dată, tema abordată alături de specialiștii invitați în platou va fi sănătatea digestiei. Pe 25 aprilie, începând cu ora 12,00, rămâi alături de noi pentru a descoperi cele mai relevante informații despre modul în care poți avea grijă de sănătatea stomacului. Gazdele dezbaterii vor fi îndrăgitele moderatoare, Simona Bălănescu și Eugenia Foarfecă. Fii alături de noi, pentru că sănătatea trece prin stomac !

Datele statistice arată că, la nivel mondial, peste 300 de milioane de oameni suferă de o boală digestivă. Sistemul digestiv poate fi afectat de virusuri, bacterii și chiar celulele canceroase. Principalele cauze ale apariției bolilor la nivelul stomacului sunt considerate alimentația nesănătoasă și stresul cotidian. Nu puține au fost dățile în care ai simțit că stomacul tău suferă din cauza unor emoții puternice și, încercând să găsești o soluție, problemele s-au acutizat.

Tocmai de aceea, pentru a înțelege mai bine cât de importantă este o digestie sănătoasă în funcționarea optimă a organismului, Medika TV, singura televiziune medicală din România, organizează cel mai nou maraton medical având ca temă sănătatea digestiei.

Pe 25 aprilie, de la ora 12,00, în platoul Medika TV, alături de moderatoarele Simona Bălănescu și Eugenia Foarfecă, se vor afla renumiți specialiști în medicină care vor explica, pas cu pas, tot ce trebuie să facem pentru a avea grijă de stomacul nostru. Pentru o viață sănătoasă și echilibrată, nu ratați întâlnirea cu medicii care vă vor fi alături pe micul ecran.

Principalele teme ale dezbaterii vor fi:

  • Bolile Inflamatorii Intestinale – cauze, simptome și tratament
  • Factorii de risc, prevenția și screeningul în bolile sistemului digestiv
  • Fumatul, efect dezastruos asupra sistemului digestiv
  • Cancerele digestive: O amenințare în creștere
  • Diete bune pentru sănătatea digestiei

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes