Marcel Ciolacu, aprecieri pentru un membru al Guvernului PNL. Cine e

După ce a sancționat public fiecare mișcare greșită a Guvernului Orban în criza instalată de la apariția COVID-19 în România, liderul social-democraților Marcel Ciolacu îl pune în dificultate pe un ministru cheie al Executivului, lăudându-l. Este vorba despre Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății. Șeful PSD consideră că schimbarea ministrului Sănătății, Victor Costache cu Nelu Tătaru a fost de bun augur și remarcă faptul că au apărut deja schimbări. „S-a acționat greșit când au venit românii în țară, nu a fost o zonă tampon când au plecat spre locuințe, nu a existat un coridor unic. A venit și nota de plată, vedem că numărul deceselor crește de la oră la oră și confirmările de virus la fel. Lucrurile nu sunt așa cum ne-am dori… Mă bucur de schimbarea făcută la Ministerul Sănătății, îi urez succes dlui Tătaru. A schimbat poziția de comunicare și românii încep să afle adevărul” a declarat liderul social-democrat la Antena 3.

Într-o înregistrare publicată ieri, președintele Camerei Deputaților a sugerat că politicienii acționează, zilele acestea, fără să se mai raporteze la altceva decât criza provocată de noul coronavirus: ”În ultimele zile ați avut mai mult timp să vă gândiți la ce se întâmplă în România, să ascultați și să vedeți ce face Guvernul, ce face Parlamentul. Uneori pare un concurs și cred nu este cea mai bună cale. Cu toții, indiferent de profesie sau de culoare politică, avem în față o sarcină uriașă – Cât mai multe vieți salvate.”

În aceeași intervenție, liderul PSD a vorbit despre nevoia de hrană a românilor care va trebui să fie asigurată din producția internă și despre modul în care fiecare român poate contribui la stabilizarea economiei românești. ”Vă propun ca, de fiecare dată când mergeți într-un magazin să căutați în primul rând produse românești. Produse lactate, legume sau fructe, detergenți sau produse de igienă. Cumpărați, în primul rând, produse făcute în România… Mi-ar plăcea să vad rețelele sociale pline de români care au cumpărat produse românești. Este singura cale să ținem economia noastră în viață. Să ne apărăm pe noi. Avem un plan pentru agricultura românească, o parte am prezentat deja. Trebuie să rămânem unul dintre cei mai mari producători agricoli din Europa și să avem mâncare românească. Îndemn guvernul Guvernul să îl aplice, să ia măsuri, să trecem peste acest moment greu. Repet, avem acest plan pentru agricultura românească, pentru fermierii români. Nu vrem nimic în schimb, doar să fie pus în aplicare.”

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes