Măști și dezinfectanți la automat! S-au instalat primele în București! Cum arată, cum se folosesc(FOTO&VIDEO)

În vremuri de pandemie în care cele mai căutate produse sunt măștile de protecție și gelurile dezinfectante, apar în București primele automate vending cu astfel de obiecte aflate la mare căutare   

De la aparatele automate care au fost amplasate pe diverse străzi ale Capitalei, se pot cumpăra măști de protecție, geluri dezinfectante și servețele antibacteriene.

Trei aparate automate au fost instalate, vineri, la centrul comercial ParkLake. Două dintre acestea sunt amplasate în parcarea subterană, la intrarea în mall, iar cel de-al treilea, la intrarea principală pietonală, dinspre Bd. Liviu Rebreanu. Măștile sunt de unică folosință și se vând la seturi de câte trei sau 20 de bucăți. Prețul unui set de trei bucăți este 10 lei, cel cu 20 de măști putînd fi achiziționat cu 50 de lei.  

Gelul dezinfectant pentru mâini din aparatele vending are 85 ml și un conținut de alcool etilic în concentrație de 70%. El poate fi cumpărat la prețul de 15 lei/sticlă. Servețele antibacteriene se găsesc la pachete de 15 bucăți, la prețul de 5 lei/pachet.

Plata produselor se poate face atât numerar, cât și cu cardul.

Suntem în etapa în care măștile sunt obligatorii în interior. Considerăm că este nevoie de aparate automate tip vending, care să asigure populației acele produse necesare de protecție contra COVID-19. Dacă am uitat masca de protecție sau dacă am rămas fără ea și nu avem de unde cumpăra alta sau nu putem să ne spălăm pe mâini, un aparat vending cu toate aceste materiale de protecție, poziționat la intrarea în spațiile aglomerate, este soluția ideală. De asemenea, acestea sunt necesare și la intrarea în spațiile comerciale, în sediile de birouri, unde angajații petrec multe ore, fiind nevoie de schimbarea a cel putin trei măști/zi”, a declarat Lucia Prăjișteanu, directorul general al firmei care deține afacerea.

“Toate materialele de protecție comercializate prin intermediul vendingului  sunt de calitate superioară și dețin toate certificatele europene de conformitate, provenind de la furnizori autorizați. Astăzi (15 mai), am amplasat primele trei aparate din București, în ParkLake, iar în zilele următoare vom instala încă 10 asemenea automate, în alte puncte aglomerate din Capitală”, a adăugat Lucia Prăjișteanu.

Tags: , , , , ,
Ți-ar putea plăcea