Medika EXCLUSIV: Mirela Retegan, despre cum să faci un copil fericit (VIDEO)

Fericirea copiilor este cel mai important lucru pe care părinții pot să îl ofere. Totuși, pentru a-i putea înțelege pe cei mici, adulții trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate și înțelepciune.

Invitată în emisiunea „Medika Special”, moderată de Dana Chera, Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurli, a vorbit despre felul în care a reușit să-i facă pe copiii din toată țara să se simtă fericiți. „Am realizat că voi face niște copii fericiți ajungând mai întâi la părinții lor. Dacă eu voi reuși să deschid mințile unor părinți, să-i fac să înțeleagă ce rol extraordinar au, ce misiune fantastică trăiesc, eu voi ajuta copiii să fie fericiți”, a explicat Mirela Retegan.

De asemenea, pentru fiecare părinte este important să simtă modul în care creionează relația pe care o are cu copilul său. „Copiii au venit pe lume pentru noi și fiecare creștere conștientă a unui copil înalță un om într-un fel în care nimic nu te înalță pe lume. Oamenii își doresc copii ca să se simtă împliniți. Să aduci pe lume un copil este o misiune”, a mai spus Mirela Retegan.

Emisiunea Medika Special care a avut-o ca invitată pe Mirela Retegan poate fi urmărită integral AICI.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea