Mesajul unui parlamentar PSD de Ziua Mondială a Sănătății: „Un mediu sănătos înseamnă oameni sănătoși!”

De Ziua Mondială a Sănătății deputatul PSD Ileana Cristina Dumitrache a tranmis un mesaj emoționat cu privire la importanța protejării naturii și impactul pe care un mediul curat îl are asupra sănătății noastre.

În mesajul transmis publicității, deputatul Ileana Cristina Dumitrache face referire la impactul pe care poluarea îl are asupra sănătății organismului. „O serie de studii au arătat o legătură cauzală clară între poluarea mediului înconjurător și afecțiuni grave pulmonare și cardiovasculare. OMS estimează că peste 13.000.000 de decese anuale din întreaga lume se întâmplă din cauze de mediu. Cel mai mare impact asupra sănătății îl au poluarea aerului, a apei și a hranei!” susține parlamentarul PSD.

Deputatul PSD susține faptul că nu este nevoie de o singură zi pe an pentru a acorda atenție naturii și mediului înconjurător. „Nu doar de Ziua Mondială a Sănătății, ci permanent avem nevoie de campanii de sensibilizare și informare cu privire la importanța mediului pentru sănătatea oamenilor. La fel cum avem nevoie de acțiuni eficiente care să prioritizeze și să integreze politicile pentru mediu. Responsabilitatea pentru mediu se construiește împreună, cetățeni și autorități!” a mai spus Ileana Cristiana Dumitrache.

Anul acesta, Ziua Mondială a Sănătății evidențiază impactul pe care sănătatea naturii îl are asupra sănătății noastre.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea