Ministerul Sănătății a încheiat licitația pentru construcția Centrului de Arși Grav de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Ministerul Sănătății a făcut public faptul că s-a finalizat licitația pentru construcția Centrului de Arși Grav de la SCJU Târgu Mureș. Proiectul va fi demarat prin Unitatea de Management a Băncii Mondiale. 

„Ministerul Sănătăţii, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale, a finalizat licitaţia pentru construcţia Centrului de Arşi Grav de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Noul centru va avea 7 nivele, iar aria construită – desfăşurată va fi de 24.577 mp şi va avea următoarele funcţiuni: centru de arşi cu 5 paturi pentru pacienţi critici, 10 paturi pentru terapie intermediară şi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă, secţie ATI cu 57 de paturi şi 25 de săli de operaţie distribuite pe două etaje”, a arătat Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

Valoarea proiectului este de 322 de milioane de lei, investiția fiind asigurată de Ministerul Sănătății, cu sprijinul Băncii Mondiale. 

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea