Modul inedit în care un artist îndeamnă la RESPONSABILITATE SOCIALĂ! Panda #KindReminder sau ce poți învăța de la un urs panda (VIDEO)

Andrei Leonte, un tânăr cântăreț și compozitor român, devenit cunoscut după ce a câștigat prima ediție a emisiunii X Factor, a lansat un proiect inedit, Panda #KindReminder, prin care face apel la responsabilitate socială. Mai exact, ursul panda îndeamnă oamenii, printr-o serie de mesaje, să poarte masă de protecție.

Îmbrăcat în costumul Panda, Andrei Leonte a ieșit pe străzile din București timp de trei zile, înfruntând temperaturi mari, pentru a-i încuraja pe oameni să poarte masca de protecție.

Periplul său reprezintă imaginea videoclipului unei piese lansate de Andrei Leonte luna trecută.

Panda a devenit un #KindReminder pentru faptul că trebuie să avem în continuare grijă de noi și de cei din jur. Panda a devenit un proiect artistico-civic. A început din muzică, apoi s-a mutat pe stradă printr-un stunt și apoi s-a concretizat în acest material video ale cărui mesaje sunt susținute și duse mai departe și de oameni frumoși”, a spus  Andrei Leonte, citat de Europa FM.

În cele trei zile i s-au alăturat numeroase persoane cunoscute, care apar și în videoclip. Printre ei Marius Manole, George Zafiu, Dragoș Bucurenci, Toader Păun, Cristina Cioran, Paula Chirilă și Vasi Rădulescu.

Când porți mască, un panda zâmbește. Bravo, Andrei! Dacă tu ai putut purta costumul ăla înăbușitor 3 zile pe 38 de grade pentru că ți-a păsat să transmiți un mesaj în care crezi, cu siguranță că și noi putem purta o mască din grijă față de noi și față de ceilalți”, a scris Dragoș Bucurenci pe Facebook.

M-am întâlnit cu un panda care prețuiește știința și sănătatea, gândindu-se să facă acest videoclip de conștientizare. Ursu’ e Andrei Leonte, care a rezistat eroic în costum, când afară erau 35 de grade”, a scris și medicul Vasi Rădulescu.

Tags: , , , , , , , , ,
Ți-ar putea plăcea