Raed Arafat, în exclusivitate, despre accidentul feroviar de la Ploieşti

Cauzele gravului accident feroviar din Gara Ploieşti Sud Triaj, produs miercuri, la prânz, sun în curs de cercetare. Însă, în condiţii normale, un astfel de moment în care două trenuri să se tamponeze frontal n-ar trebui să aibă loc niciodată dacă toate procedurile sunt respectate iar sistemele de securitate funcţionează. Cu toate acestea accidentul a avut loc şi s-a soldat cu 11 victime, dar din fericire nici una dintre ele nu a fost grav rănită aşa după cum a precizat miercuri seară, la emisiunea Medika Special dr. Raed Arafat, şeful departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din M.A.I., într-o intervenţie telefonică în direct.

Pe de altă parte, autorităţile competente au deschis o anchetă pentru a identifica modul în care s-a produs accidentul. Precizările în acest sens au fost făcute, tot în direct, telefonic, în cadrul dezbaterilor de la Medika TV, de către directorul de comunicare al CFR “Călători” Adrian Vlaicu.

La dezbaterea moderată de Doru Gheorghiade au participat în platou Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor, avocatul Sorin Putan şi jurnalistul Marius Ghilezan.

Mai multe amănunte despre acest subiect AICI.

https://www.facebook.com/MedikaTVChannel/videos/831105320653339/
Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea