Raportul zilei: 277 de români diagnosticați cu coronavirus, 6 la Terapie Intensivă, un bolnav în stare gravă, 25 vindecați

Grupul de Comunicare Strategică anunță joi, la ora 13.00, aceasta fiind prima raportare a zilei, că numărul bolnavilor diagnosticați cu coronavirus a ajuns la 277. Creșterea este cu 17 cazuri față de raportarea de miercuri seară.

Ultimii bolnavi de COVID 19 sunt din Suceava-4, 3 din Bucureşti, 2 din Cluj, 2 sun tla Bistriţa Năsăud, 2 la Covasna şi câte unul la Iaşi, Dolj, Ilfov şi Constanţa.

Până astăzi, 19 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate şi externate (16 la Timişoara, 8 la Bucureşti şi unul la Iaşi). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la Bucureşti, 2 la Cluj, 2 la Bistriţa Năsăud, 2 la Covasna şi câte unul la Iaşi, Dolj, Ilfov şi Constanţa. Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 19 ani şi 67 de ani”  anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit autorităților, 6 dintre bolnavi sunt internați la Terapie Intensivă, din care unul în stare gravă la Craiova, fiind vorba despre un pacient cu boli pre-existente. Restul bolnavilor sunt în stare bună.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes