Raportul zilei. Creșteri pe toată linia. Rata de pozitivare este 2,8 la sută

Raportul de duminică anunță că au fost înregistrate alte 868 de infectări cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri rezultate ca urmare a prelucrării unui număr de 12.314 teste RT-PCR și 18.650 teste antigenice rapide. Rezultă, din cifrele de mai sus. O rată de pizitivare de 2,8 la sută în ultimele 24 de ore, în România. Unde se înregistrează cel mai mare număr de infectări noi puteți observa în tabelul de mai jos:

Numărul deceselor rămâne, în continuare, ridicat. INSP 19 decese (9 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Mureș, Olt, Prahova, Teleorman și Vrancea.

Raportul dat publicității duminică la prânz mai arată că este în creștere și numărul paciențilro în stare gravă. Din totalul de 1.938 pacienți internați cu COVID-19, 269 se află la ATI.

Pe teritoriul României, 6.567 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1.956 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 53.842 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 47 de persoane.

Tags:

Ți-ar putea plăcea