Deces 13. Femeie de 72 de ani, ucisă de coronavirus după ce a fost plimbată prin două spitale

Autoritățile din Ministerul Sănătății anunță încă un deces, din cauza coronavirusului. Al treisprezecelea român ucis de noul coronavirus este o femeie de 72 de ani din județul Caraș Severin. Femeia a fost internată inițial în Spitalul Județean de Urgență Reșița iar marți seară a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Medicii nu au putut să o salveze.

”În această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani transferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21/03/2020”, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

După ce inițial au transmis că femeia nu are istoric de călătorie, autoritățile au revenit, după câteva zeci de minute, cu precizarea că aceasta a călătorit în Spania, la Madrid și s-a aflat în autoizolare la domiciliu din 20 martie. Ea avea diabet, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea