Spitalul Suceava confirmă! Lombardia e aici! 6 morți declarați dintr-o raportare

UPDATE: Marți după amiază, Ministerul Sănătății a anunțat încă șase decese din cauza coronavirusului. Toții morții sunt din Suceava, ceea ce demonstrează, încă o dată,  că în acest județ lucrurile au fost scăpate de control iar oamenii continuă  să fie uciși de coronavirus.

Vârstele ultimilor șase  suceveni  răpuși de coronavirus sunt cuprinse între 57 de ani și 82 de ani. Unii dintre ei au murit înainte ca testele pentru coronavirus să ajungă în mâinile medicilor care îi tratau.  Cu toții au fost internați în Spitalul Județean Suceava.

ȘTIRE INIȚIALĂ: România a înregistrat până acum 72 de decese. Ultimele trei victime ale coronaviusului sunt din Ialomița și Hunedoara.

Deces 70: Femeie de 60 ani din județul Ialomița. Femeia avea Insuficiență renală cronică, dializată, cu hipertensiune arterială și hepatită cronică cu virus B. A început să aibă simptome, febră, frison, dureri de cap, pe 23 martie și a fost internată două zile mai târziu în Secția Nefrologie ATI Spital Municipal Slobozia. Pe 26 martie i-au fost prelevate probe care au ieșit pozitive. Marți, pe 31 martie, ialomițeanca moare. Nu a avut istoric de călătorie și nici contact recunoscut cu caz confirmat.

Deces 71: Femeie de 53 ani din județul Hunedoara. Pacienta a fost internată pe 17 martie pe secția de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Pentru că era contact cu cazuri confirmate de coronavirus, i-au fost prelevate probe care au indicat infecția cu coronavirus. Femeia moare pe 29 martie.

Deces 72: Bărbat de 65 ani din județul Hunedoara. A fost internat în 25 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI o zi mai târziu. A murit marți, pe 31 martie. Bărbatul avea hipertensiune arterială. Bărbatul nu călătorise și nu intrase în contact cu nici o persoană cu COVID-19.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea