Sesiune de admitere de toamnă la UMF Cluj-Napoca

rezidentiat 2021
rezidentiat 2021

O noua sesiune de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” va fi organizată toamna aceasta, la Cluj și Baia Mare. Oficialii instituției anunță că vor fi scoase la concurs atât locuri bugetate, cât și cu taxă. 

Mai mult decât atât, va fi introdus și un nou program de studiu. Este vorba despre „Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic”. Înscrierile se vor desfășura online, până pe data de 17 septembrie, iar examenul scris de admitere se va desfășura pe data de 21 septembrie, la Cluj-Napoca și Baia mare. 

„UMF «Iuliu Haţieganu» se dezvoltă cu o nouă extensie universitară în municipiul Baia Mare, în cadrul căreia vor fi formaţi asistenţi medicali generalişti licenţiaţi. Durata studiilor este de 4 ani, iar pregătirea studenţilor va fi asigurată de cadrele didactice ale Facultăţii de Medicină, precum şi de cadre universitare asociate, profesionişti ai Spitalului Judeţean de Urgenţă «Dr. Constantin Opriş». Astfel, tinerii care doresc să urmeze o carieră în sănătate vor avea acces la o pregătire de înaltă calitate. Aceasta le va permite să îşi dezvolte abilităţile şi cunoştinţele necesare şi să se formeze într-o profesiune nobilă şi cu o foarte bună inserţie pe piaţa muncii, cea de asistent medical licenţiat”, se arată în comunicat”, potrivit unui comunicat de presă al UMF Cluj-Napoca. 

Tags: ,

Ți-ar putea plăcea