Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID. Ce mesaj are jucătoarea de tenis pentru români

Cea mai titrată jucătoare de tenis din România, Simona Halep, numărul 3 mondial, s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ea a primit vaccinul Pfizer și și-a exprimat speranța că mulți oameni vor face la rândul lor vaccinul.

Sper ca mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul. Mă liniștește și mă simt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare să am grijă. Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată”, a declarat Simona Halep la ieșirea din centrul de vaccinare deschis la Institutul Cantacuzino.

Simona Halep a  trecut, în toamna anului trecut, prin infecția cu noul coronavirus. Ea a avut o formă ușoară a bolii. După vindecare, Halep a mărturisit că i-a fost teamă, motiv pentru care a respectat măsurile de protecție.

Mie mi-a fost teamă de acest virus încă din martie, m-am protejat foarte mult, am încercat să mă izolez cât am putut de mult, am stat în casă, chiar şi la Constanţa am fost mai rar, dar din nefericire l-am luat. Mi-a fost teamă vreo 10 zile, dar apoi am văzut că totul e ok. Sfatul meu ca toată lumea să se protejeze pentru că nu se ştie cum acţionează de la om la om. Eu mă bucur că nu am avut simptome mari”, a declarat, în toamnă, Simona Halep.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea