SOLUȚII NOI ÎN CAMPANIA DE VACCINARE. În platforma de programare se vor face modificări (video)

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, col.dr. Valeriu Gheorghiță, a anunțat, la Medika TV, că se lucrează la noi facilități pe care le va oferi platforma cu ajutorul căreia românii sunt programați la imunizare. Una dintre modificările esențiale le va permite pacienților cu afecțiuni cornice să se programeze singuri și să nu mai aștepte după programarea de către medicul de families au prin call-center.

”Ne dorim să creăm posibilitatea ca persoana, individual sau prin aparținători, să-și facă programarea și să se prezinte la centrul devaccinare cu documentele medicale care atestă existența unei boli cornice. Dar este extrem de dificil să lucrezi pe o platformă care e în uz pentru că riști să o blochezi când faci aceste schimbări.” a explicat col.dr. Valeriu Gheorghiță, adăugând că există vârfuri de utilizare a platformei când sunt conectați 25 000 de utilizatori pe secundă.

O altă modificare pe care și-o doresc cei din Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID este cea care le va oferi posibilitatea beneficiarilor să se înscrie pe liste de așteptare atunci când, la momentul accesării platformei, nu sunt sloturi libere. Astfel, utilizatorii vor avea dreptul să opteze pentru unul sau mai multe centre și vor fi notificați imediat cum va apărea posibilitatea programării.

”Vom face tot ce ține de noi ca această platformă să devină cât mai ușor de folosit pentru fiecare persoană, indiferent de nivelul de instruire pe care îl are” a mai declarat, la Medika TV, col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes