STRANIA POVESTE A UNEI SUCEVENCE CARE NU REUȘEȘTE SĂ SCAPE DE COVID. Din martie încoace are zeci de teste. Cele pozitive alternează cu cele negative

O femeie de 73 de ani din județul Suceava trăiește o experiență cel puțin ciudată. Diagnosticată cu COVID-19 la jumătatea lunii martie, ea nu a scăpat nici acum de infecția cu noul coronavirus.

Obiectiv de Suceava a relatat povestea femeii, care face dializă de două ori pe săptămână la un centru privat de dializă. De fiecare dată când ajunge la dializă este testată, iar rezultatele alternează – fie ies negative, fie pozitive.  

Femeia a primit primul rezultat pozitiv în martie. Era asimptomatică, dar a fost internată în spital și a primit tratament pentru infecția cu noul coronavirus. A fost externată după o lună, după ce a avut două teste negative

De atunci, de fiecare dată când ajunge la dializă, rezultatele sale alternează.

”Mama este din nou în spital. Nu mai poate nici fizic, nici psihic. Este la capătul puterilor. Nu înțeleg nimic. Cum poate pe data de 15 să fie declarată ­ne­gativă și externată iar pe 17, la un alt test, să i se spună că este pozitivă. Nu are niciun fel de simptome, dar este internată în salon cu pacienți cu simptome de Covid 19. Îmi este frică pentru ea, să nu facă ceva pe fond nervos Din luna martie trăiește o dramă și plânge de fiecare dată când știe că urmează să fie testată. Nu știe cât va sta și acum internată, nu i se spune nimic, nu i se explică nimic”, a spus fiica femeii pentru sursa citată.

Reprezentanții DSP Suceava susțin că ar putea fi vorba despre o reinfectare.

Tags: , , , , ,
Ți-ar putea plăcea