Suceava! 71 de ani, primul vârstnic, pozitiv coronavirus! Medicii, în fața provocărilor

Un nou caz de coronavirus, în România, al doilea confirmat în cursul zilei de miercuri și al șaselea de la apariția crizei generate în țara noastră de circulația virusului COVID 19.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, cel de-al șasele român diagnosticat cu infecție cu coronavirus are 71 de ani, este din Suceava iar, recent, s-a întors în țară din regiunea Lombardia. Este practic românul cu vârsta cea mai înaintată, confirmat până acum cu coronavirus, pe teritoriul țării noastre.

În această după amiază, s-a confirmat al șaselea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani, care s-a întors din Lombardia în data de 28 februarie și se afla în autoizolare. Conform primelor informații din teritoriu, în data de 2 martie 2020, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția de boli infecțioase cu febră și frison unde a rămas internat. Pacientului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a ieșit pozitiv. În prezent, s-a declanșat anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacților.”, a transmis miercuri după amiază Grupul de Comunicare Strategică.

Tags:

Ți-ar putea plăcea

De interes