SWEAT, rețeaua de fitness din cadrul Grupului MedLife, se extinde cu o nouă locație în cartierul Drumul Taberei, București

Cea mai nouă sală de fitness Sweat by MedLife se întinde pe o suprafață de cca. 1500 mp și este rezultatul unei investiții de aproape 1 milion de euro.

 Noua sală susține misiunea grupului MedLife de a pune accent pe medicina holistică, oferind clienților servicii integrate de fitness & wellness, de la zone dedicate antrenamentelor funcționale la servicii de fizio-kinetotarapie & masaj.

 MedLife este singurul operator privat din România care integrează zona de fitness & wellness la nivel de rețea. Grupul intenționează să consolideze această nișă în perioada următoare.

 MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, anunță inaugurarea unei noi locații de fitness & wellness Sweat, în cartierul Drumul Taberei, București (Bd. Drumul Taberei nr. 115), marcând astfel a cincea sală din rețea. Fiind rezultatul unei investiții de cca. 1 milion de euro, aceasta este cea mai mare locație SWEAT și prima din categoria MAX, oferind servicii premium la prețuri accesibile clienților din vestul Bucureștiului și imediata vecinătate.

O gamă largă de facilități, asistată de specialiști de top & echipamente de ultimă generație

Noua locație este echipată pentru a răspunde unei game variate de obiective de fitness, incluzând scăderea în greutate, relaxare, tonifiere musculară și pregătirea pentru competiții sportive. Sub atenția și îndrumarea antrenorilor profesioniști și a specialiștilor de top din sfera medicală, clienții pot avea acces la o gamă variată de facilități – de la clase de cycling/ aerobic și zone de antrenament (funcțional, cardio, work-out), la servicii de fizio-kinetotarapie și masaj.

Investiția de aprox. 1 milion de euro în noua locație din cartierul Drumul Taberei reflectă angajamentul nostru de a răspunde nevoilor specifice ale clienților, oferindu-le facilități variate și servicii premium. Credem cu tărie în medicina holistică, iar integrarea clinicii de fizio-kinetoterapie sau a serviciilor de masaj asigură o abordare completă din punct de vedere al sănătății, respectiv bunăstării fiecărei persoane care alege Sweat Concept. Vom continua să investim și să consolidăm divizia noastră, extinzând rețeaua atât în București, cât și la nivel național, pentru a fi mai aproape de toate comunitățile de sportivi și pentru a democratiza accesul la servicii fitness & wellness”, a declarat Liliana Budulan, managerul rețelei Sweat by MedLife.

Fiind cea mai mare locație din cadrul rețelei Sweat by MedLife, sala din Drumul Taberei este echipată cu aparate de fitness Matrix, furnizor global de top și echipamente de aerobic Les Mills. În plus, la benzile de alergare sunt disponibile console inteligente pentru monitorizarea activității. Iar prin aplicațiile și tehnologia prezente, experiența de transformare Sweat este gândită astfel încât să amplifice fiecare mișcare. Sportivii au la dispoziție aplicația Sweat One, pentru check-in și check-out facil, rezervarea claselor de fitness, respectiv programarea ședințelor cu antrenor personal (Google Play și App Store) și aplicația Sweat Workout Tracking, pentru încercarea sugestiilor gratuite de antrenamente, monitorizarea obiectivelor și a progresului, verificarea vârstei biologice, respectiv sprijin de la antrenorul personal (Google Play și App Store).

Totodată, echipamentele din zona de work-out acoperă toate grupele musculare, iar zona funcțională facilitează mai multe tipuri de antrenamente, precum HIIT, Calisthenics, CrossFit, Powerlifting, Stretching. Noua locație se remarcă și printr-un spațiul generos, terase pentru relaxare și parcare cu o capacitate de 60 de locuri.

Antrenori personali și specialiști calificați

Locația din Drumul Taberei beneficiază de prezența a 6 antrenori personali, pregătiți să ofere sprijin și îndrumare personalizată. Clinica de fizio-kinetoterapie dispune de specialiști certificați, oferind tratamente variate, precum: kinetoterapie, dry needling, terapie manuală/ masaj, cold compression, tecar, drenaj limfatic și terapie cu ventuze.

SWEAT by MedLife, planifică extinderea rețelei la nivel național, respectiv consolidarea prezenței în București. Locația din Drumul Taberei răspunde numărului mare al practicanților de fitness din cartier, contribuind totodată la uniformizarea prezenței în Capitală.

 Despre Grupul MedLife

MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din țară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii. 

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

 Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale, în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea