Turismul dentar. De ce aleg străinii clinicile stomatologice din România?

România a devenit o destinație foarte căutată datorită serviciilor stomatologice. Clinicile investesc în dezvoltarea echipamentelor și oferă servicii la mare căutare în rândul cetățenilor din afara granițelor țării. Dar ce-i atrage pe străini la noi în țară?

„Pacienții noștri vin direct de la aeroport să-și rezolve problemele dentare. Suntem aleși de către turiștii străini și de către românii care vin în țară, în primul rând pentru calitatea serviciilor, pentru că în România avem medici cu studii și certificate internaționale, iar clinicile sunt dotate cu aparatură modernă„ susține dr. Mihaela Stănculete, medic stomatolog, în cadrul Regina Maria Dental Clinics.

Mai mult decât atât, pacienții din străinătate se bucură de faptul că reușesc să ajungă la un medic stomatolog mult mai repede, decât în țările din care provin.

„Și facilitatea cu care pacienții își fac programări este un plus pentru că se găsesc locuri foarte rapid pentru rezolvarea problemelor și costurile mult mai mici față de cele din afara țării sunt în factor important. Cu tot cu costurile de călătorie, cazare, prețurile din România pentru servicii stomatologice sunt mai mic” mai spune dr. Mihaela Stănculete, medic stomatolog în cadrul Regina Maria Dental Clinics.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea