Vindecări aproape de miracol! Bătrână de 97 de ani cu COVID-19, cu afecțiuni asociate, vindecată la Arad

Șase rezidenți ai unui azil de bătrâni din județul Arad, care au stat în spital după ce s-au infectat cu noul coronavirus, s-au vindecat și au fost externați. Printre aceștia se numără și o femeie de 97 de ani, cu boli asociate, despre care inclusiv medicii care au avut-o în grijă au spus că vindecarea sa a fost excepțională.

„Putem spune că vindecarea acestei paciente, care s-a internat şi cu alte afecțiuni medicale, este o reușită excepțională din punct de vedere medical. Îi felicit pe toți seniorii care au fost internaţi la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă şi, totodată, mulțumesc echipei medicale, care a fost şi este alături de pacient”, a declarat dr. Dana Olar, medic-şef al Secţiei Clinice Pneumologie II de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, citată de Monitorul de Cluj.

În aceeași zi cu bătrânii a fost externată și o fată de 13 ani, care la rândul ei fusese diagnosticată cu COVID-19. Pentru ea, biletul de externare a fost cel mai frumos cadou, primindu-l chiar în ziua în care împlinea 13 ani.

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea