Vorbele de suflet ale maestrului Dorel Vișan: „Credința ta te-a vindecat!” (VIDEO)

Maestrul scenei românești, Dorel Vișan, a vorbit deschis despre atitudinea pe care ar trebui să o avem astfel încât să fim feriți de pericole. Acesta a explicat că ar trebui să avem mai multă credință în Dumnezeu, pentru că doar credința este calea prin care putem fi feriți de lucrurile rele din viețile noastre.

Într-o intervenție în emisiunea „Medika Special”, maestrul Dorel Vișan a făcut o scurtă introspecție a relației pe care noi, oamenii, o avem în prezent cu divinitatea. Acesta a explicat că tot mai puțini semeni de-ai noștri reușesc să aibă credință în Dumnezeu.

„Credința moare, aceasta este problema asupra căreia trebuie să reflectăm. Fundația este în imoralitatea în haosul și în ultralibertinajul în care trăim, de aici ies toate și toate trebuie raportate la această stare care la ora actuală este în toată lumea. Este o formă de dezumanizare, o formă de rătăcire, de întoarcere a spatelui la Dumnezeu și de încălcare a legilor care au fost făcute pentru armonia Universului. De aici pornesc toate necazurile”, a explicat actorul Dorel Vișan.

Mai mult decât atât, maestrul scenei românești a vorbit și despre faptul că puterea propriei credințe este suficientă pentru a putea depăși toate obstacolele pe care le întâlnim în viață. Dacă puterea credinței este mare, atunci și vindecarea suferințelor va avea efect. „Asta era vorba lui Isus, de câte ori făcea o vindecare sau o minune, spunea « credința ta te-a vindecat» . Și într-adevăr așa este!”, a mai spus actorul Dorel Vișan.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea