217 români infectați cu coronavirus. 4 sunt la Terapie Intensivă

Crește numărul bolnavilor de COVID 19, dar se menține același număr al bolnavilor care s-au vindecat. Mai mult decât atât, patru pacienți sunt la Terapie Intensivă.

Raportarea de marți de la ora 18.00 a Centrului pentru Comunicare Strategică  arată că 217 de români s-au infectat cu coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi: 26 în București, 5 în Brașov și câte unul în Constanța și Prahova. În timp ce numărul bolnavilor crește de la o raportare la alta, numărul personelor vindecate se menține același. 19 români sunt considerați vindecați de COVID 19.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani. Dintre pacienții aflați în unitățile medicale, 4 sunt la secția de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă.”, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3373 persoane. Alte 18. 965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4150 de teste.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea