Ancheta Colegiului Medicilor București la Spitalul „Sfântul Pantelimon” se apropie de final. Concluziile vor fi făcute publice

Reprezentanții Colegiului Medicilor București au anunțat că ancheta deschisă la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din București se apropie de final. Verificările au fost făcute după ce s-a reclamat faptul că administrarea necorespunzătoare a unui medicament în secția ATI ar fi provocat decesul a 17 pacienți, în patru zile.

Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor din București s-a reunit marți seară pentru a finaliza raportul în cazul Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București. Miercuri, 1 mai, la ora 11,00, concluziile ar urma să fie prezentate public, în cadrul unei conferințe de presă.

Vor lua parte Cătălina Poiană, preşedintele CMMB, Liana Pleş, preşedintele Comisiei de Disciplină a CMMB, dar şi Lucian Negreanu, vicepreşedinte al CMMB şi preşedintele Comisiei de Jurisdicţie Profesională, potrivit news.ro.

Mai multe anchete au fost demarate, inclusiv una penală, după acuzaţii referitoare la decesul mai multor pacienţi, în doar câteva zile, în Secţia ATI a Spitalului Clinic de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” Bucureşti, din cauza administrării necorespunzătoare a unui medicament.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes