AȘA ARATĂ IUBIREA ȘI RESPONSABILITATEA! O puștoaică de 12 ani cu COVID-19 a vrut la spital ca să-și protejeze mama bolnavă

O poveste emoționantă despre ceea ce înseamnă dragostea și responsabilitatea este publicată de jurnaliștii de la Bihoreanul, care au descoperit cazul unei fete care demonstrează că uneori copiii ne oferă adevărate lecții de viață.

Povestea este relativ simplă, dar emoționantă, dat fiind că protagonista este o fată de numai 12 ani.

Puștoaica din Oradea, care este crescută doar de mama ei,  a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Mama ei a avut un test negativ în urma testării, care a avut loc în urma contactului cu o persoană pozitivă.

La aflarea veștii că e infectată, fiica a insistat să fie internată, pentru a sta departe de mama ei, care este bolnavă, și pentru a nu o expune în acest fel unei posibile infectării care, dată fiind afecțiunea sa, ar putea avea urmări dramatice.

S-a trezit pe la ora 10, mai târziu decât de obicei, şi când m-a văzut plânsă şi-a dat seama că şi al doilea rezultat a ieşit rău. Mi-a spus hotărâtă că vrea să o sun pe doamna doctor, că vrea să se interneze. I-am răspuns că eu nu vreau, dar pur şi simplu s-a dus în cameră, şi-a făcut singură bagajul şi apoi mi-a cerut să sun la Salvare, s-o ducă la spital (…).Am ieşit în curte plângând. Până să vină ambulanţa au trecut 10 minute, când a ajuns eram epuizată. A ieşit şi o vecină să ne îmbărbăteze, iar echipajul ne-a promis că vor avea grijă maximă de Ariana. Am vrut s-o însoţesc până la Infecţioase, dar nu s-a putut”, a povestit mama fetei pentru publicația citată.

De pe patul de spital, fata își încurajează mama în permanență.

Ceea ce a făcut copila i-a impresionat și pe medici, care spun despre ea că e un pacient cuminte.

Povestea fabuloasă a fetiței care a ales să stea singură în spital pentru a-și proteja mama bolnavă o puteți citi aici.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea