Azi se dă startul înscrierilor pe listele de așteptare pentru vaccinare. Cum te poți înscrie în funcție de județul în care locuiești

Campania de vaccinare anti-COVID intră de azi în etapa finală, care se adresează tuturor persoanelor care vor să se imunizeze.

Aceasta constă, în prima fază, în faptul că oricine se poate înscrie de azi încolo pe platformă, pe listele de așteptare, programările urmând să fie făcute ulterior.

Listele se vor deschide pe județe, în ordine alfabetică, începând cu  ora 09:00.

Programul pe județe pentru deschiderea listelor de așteptare, anunțat de Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19, este următorul:

9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna.

11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova.

13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Cum vor funcționa listele de așteptare puteți citi AICI.

Pe de altă parte, în localitățile în care rata de infectare este mai mare de 4,5 cazuri la mia de locuitori, azi începe vaccinarea propriu-zisă a persoanelor, inclusiv din categoria a treia, care s-au putut programa încă de săptămâna trecută.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes