Centru de vaccinare drive-through, pe cea mai înaltă șosea din România

Pe 17 iulie va fi deschis un centru de vaccinare unic în țară. Unicitatea acestuia constă în faptul că va fi amenajat pe Transalpina, în cel mai înalt punct al celei mai înalte şosele din România. Mai exact, centru de tip drive-through va fi amenajat în Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 de metri.

Potrivit Prefecturii Vâlcea, centrul de vaccinare va fi deschis, la început, doar o zi și va funcționa în intervalul orar 10,00 – 18,00. Cei care vor alege să se vaccineze pe Transalpina vor putea alege  vaccinul Pfizer sau pe cel de la Johnson&Johnson.

Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele şi drumeţiile să se bucure de priveliştea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, o oferă. Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al şoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Îi invit pe toţi cei care încă nu s-au imunizat împotriva COVID-19 şi vor să viziteze această zonă să treacă pe 17 iulie şi pe la acest centru de vaccinare. Cu siguranţă va fi o experienţă de neuitat. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă şi numai împreună, arătând că ne pasă de sănătatea noastră şi a celor dragi, putem să învingem această pandemie“, a declarat prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, citat într-un comunicat de presă al Prefecturii Vâlcea.

Vaccinarea va fi la liber, fără să fie necesară programarea.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea