Clinicile Dr. Ardeleanu au dat startul campaniei “Dăruim Zâmbete”

Rețeaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu anunță lansarea campaniei de responsabilitate socială “Dăruim Zâmbete”, o inițiativă menită să aducă bucurie și sănătate orală copiilor din familii nevoiașe din comunitățile în care suntem prezenți: Oltenița, Giurgiu și Slobozia.

Prin această campanie, https://clinicileardeleanu.ro/ se angajează să ofere tratamente dentare gratuite în valoare de 2500 de lei fiecărui copil sub 14 ani, selectat din familiile nevoiașe din aceste comunități. Scopul campaniei “Dăruim Zâmbete” este de a îmbunătăți sănătatea orală a copiilor și de a le oferi un motiv în plus să zâmbească în această perioadă festivă.

Pentru a asigura că ajutorul ajunge acolo unde este cu adevărat nevoie, clinicile Dr. Ardeleanu invită comunitatea să participe activ prin semnalarea cazurilor de copii aflați în dificultate. Până pe data de 20 decembrie 2023, doritorii pot completa un formular disponibil pe site-ul clinicii, la adresa: clinicileardeleanu.ro/daruim. Selecția familiilor beneficiare va fi făcută cu atenție, urmând să fie anunțată pe data de 21 decembrie 2023.

Dr. Virginia Ardeleanu, liderul echipei medicale și co-fondatoarea rețelei:

“În spiritul sărbătorilor de iarnă, ne dorim să aducem un zâmbet pe chipul copiilor care se confruntă cu dificultăți și să le oferim speranța unui viitor mai sănătos. Această campanie este o expresie a dedicării noastre pentru comunitate și un pas important în misiunea noastră de a oferi servicii dentare accesibile și de înaltă calitate.”

Astfel, Dr. Virginia Ardeleanu subliniază angajamentul clinicii pentru îmbunătățirea accesului la servicii dentare de calitate.

Despre clinicile Dr. Ardeleanu

Dr. Ardeleanu este o rețea de clinici dentare ce oferă o gamă largă de servicii, de la stomatologie generală până la implantologie și tratamente estetice. Sub îndrumarea Dr. Virginiei Ardeleanu, echipa de specialiști se dedică oferirii de servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor fiecărui pacient.

Pentru mai multe informații despre campania “Dăruim Zâmbete” și despre serviciile oferite de Dr. Ardeleanu, vă invităm să vizitați clinicileardeleanu.ro.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea