COVID-19 în Ambasada României la Paris, șapte persoane infectate! Ministerul nu precizează nimic despre ambasadorul Luca Niculescu

Ambasada României la Paris își restrânge activitatea după ce șapte membri ai misiunii diplomatice a României în Republica Franceză au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Anunțul a fost făcut, în această dimineață de Ministerul Afacerilor Externe. ”Au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și familiile acestora. Starea celor șapte persoane este bună.” anunță un comunicat de presă al MAE. Nu se știe dacă printre cele șapte persoane infectate se află sau nu ambasadorul roman la Paris Luca Niculescu.

Activitatea Ambasadei României în Republica Franceză va fi restrânsă, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare. Totodată, activitatea secției consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea