Cum este afectată dimensiunea penisului de schimbările de temperatură

Temperaturile mai ridicate cresc dimensiunea organelor tale genitale masculine, chiar și atunci când nu ești în stare de erecție, spun experții.

Abbas Kanani, de la Chemist Click, Marea Britanie, a declarat: „Când temperaturile sunt scăzute, un penis în stare non-erectilă este mai mic decât de obicei. Vasele de sânge se contractă pentru a păstra căldura în corpul tău. Pe de altă parte, vremea caldă poate mări dimensiunea penisului în stare non-erectilă, deoarece vasele de sânge se dilată și există o circulație mai bună a sângelui în tot corpul tău.”

Departamentul de Meteorologie din Marea Britanie a emis ieri un avertisment cod galben de caniculă în cea mai mare parte a Angliei din cauza temperaturilor în creștere. Acesta a fost valabil în Londra, Sud-Est, Sud-Vest, Estul Angliei, West Midlands, East Midlands și Yorkshire și Humber.

Temperatura poate afecta dimensiunea penisului prin influențarea circulației sângelui și a vaselor de sânge din zona respectivă.

Este important de menționat că influența temperaturii asupra dimensiunii penisului este, în general, temporară și reversibilă. Dimensiunea reală a penisului în stare erectă nu este semnificativ afectată de temperatură.

În plus, există variații individuale semnificative în ceea ce privește răspunsul la temperatură. Câteva grade în plus sau în minus nu vor determina schimbări majore sau permanente în dimensiunea penisului.

În concluzie, temperaturile mai calde pot duce la dilatarea vaselor de sânge și la un flux sanguin îmbunătățit în zona genitală, ceea ce poate face ca penisul să pară mai mare în stare flască. Cu toate acestea, dimensiunea reală a penisului în stare erectă este mai puțin influențată de temperatură.

SURSA

 

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea