Dan Puric, mesaj dur de Paşte pentru liderii politici

Actorul Dan Puric a dat un mesaj tranşant liderilor politici români pentru această perioadă dificilă generată de pandemia produsă de noul coronavirus. Maestrul, recent ieşit la pensie din actorie, a cerut fruntaşilor politici să nu se ascundă ca şobolanii atunci când poporului îi este mai greu şi să ia exemplu de la Regina Maria care vizita soldaţii contaminaţi în Războiul Balcanic, în plină epidemie de holeră, refuzând mănuşile de protecţie pentru că voia să-i mângâie cu mâinile goale pe răniţii din spitalele de campanie sau tranşee.

În cadrul unei ediţii speciale a Medika Special, difuzată în a doua seară de Paşti, maestrul Dan Puric a explicat: “Majestatea Sa, Regina Maria, împreună cu principesa Elena mergeau la bolnavi şi au refuzat să-şi pună mănuşi spunând că ea vrea să-i mângâie pe combatanţi. Vedeţi aşa ceva la ăştia de azi? A fost o singură chestie şi ăia din Parlament s-au ascuns ca şobolanii şi s-au autoizolat. Vorbim aici de lideri politici şi de lipsa modelului social şi de lipsa de încredere”.

În platou la Medika Special a fost şi preotul Costel Vânătoru, cercetător, director al Băncii de Gene pentru Agricultură din Buzău, care a spus că este absolut siderat de faptul că actualul ministru al Agriculturii a blocat, pur şi simplu, instituţia al cărei singur angajat a rămas, punând în pericol un proiect de mare importanţă pentru agricultura românească şi siguranţa alimentară a României.

https://youtu.be/gZg0li1dpE4
Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea