De ce s-a făcut publică ultima înregistrare audio cu Cristina Ţopescu

Vestea morţii jurnalistei Cristina Ţopescu, căzută ca un trăznet într-o duminică seară ce părea liniştită din punct de vedere mediatic, continuă să suscite interesul opiniei publice dar şi să nască o mulţime de ipoteze, întrebări şi polemici. Subiectul a fost intens dezbătut în emisiunea Medika Special de luni seară, moderată de Doru Gheorghiade, la care au participat în platou jurnalistul Florin Condurăţeanu, fostul senator Marius Marinescu şi ziaristul Marius Ghilezan. Dincolo de discuţiile din platou, puncte de vedere absolut interesante au fost transmise, în direct, prin telefon de persoane apropiate Cristinei Ţopescu cu care aceasta din urmă a purtat legătura în ultimele zile dinaintea morţii.

Printre cei care au intervenit telefonic a fost medicul veterinar Valentin Istrate, cel acuzat de foarte mulţi din anturajul Cristinei Ţopescu că ar fi omul cu care femeia ar fi avut mai multe conflicte acute şi care i-ar fi produs stări depresive. De asemenea, telefonic a intrat în direct şi Ioana Rosenberg, amica doamnei Ţopescu care, de asemenea, a făcut acuzaţii grave la adresa celor care strîng căţei din zonele limitrofe Bucureştilor.

Un moment cu totul special a fost intervenţia telefonică a lui Marius Chircă, preşedintele organizaţiei neguvernamentale Kola Kariola, persoană care a făcut public un ultim mesaj SMS, în care Cristina Ţopescu se plângea că a ajuns la căpătul puterilor şi cerea ajutor. Chircă a explicat, cu această ocazie şi motivele care l-au făcut să publice această emoţionantă înregistrare.

Mai multe amănunte AICI.

https://www.facebook.com/MedikaTVChannel/videos/598226447671138/
Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea