Dr. Adina Alberts, chirurg estetician cu 20 de ani de experiență: ”Dacă ținem cont de aceste trei aspecte, cred că putem fi frumoase și la 70 de ani”

Întrebată, în cadrul emisiunii Telemedika, ce înseamnă frumusețea pentru un chirurg estetician, dr. Adina Alberts a avut un răspuns surprinzător.

”Frumusețea vine din interior. O persoană care nu respectă proporțiile de aur, nu se încadrează în standardele actuale ale frumuseții, poate să fie atât de frumoasă prin felul în care se exprimă în public, prin felul în care vorbește, prin felul în care empatizează. De asemenea, o persoană care poate să fie perfectă din punct de vedere fizic, dar în preajma căreia să nu-ti placa sa fii pentru că ceva te deranjează în felul în care interactionează.  Frumusețea înseamnă tinerețe, prospețime, energie. Dacă reușim să ne păstrăm tinerețea, prospețimea și energia, cred că putem fi frumoase și la 70 de ani. Și aici aș vrea să o menționez pe Stela Popescu. Cât de frumos a putut să îmbătrânească și cât de mult am admirat-o.  A fost întotdeuna foarte frumoasă, fără să aibă nicio intervenție estetică,” a punctat dr. Adina Alberts pentru Medika TV.

Puteți afla mai multe informații din materialul video următor:

Tags:

Ți-ar putea plăcea

De interes