E vestea momentului! Moș Crăciun, vaccinat de însuși Anthony Fauci! “Moș Crăciun e pregătit de drum” (video)

Pandemia și restricțiile impuse în multe țări ale lumii, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, au stârnit îngrijorarea copiilor, care au ajuns să se teamă că Moș Crăciun ar putea să-și abandoneze în acest an misiunea și că va lăsa lumea fără daruri sub brad.

Cel mai cunoscut epidemiolog din Statele Unite ale Americii, dr. Anthony Fauci, dă însă asigurări că Moș Crăciun nu va lipsi în acest an.

Într-o intervenție la CNN, medicului i-au fost prezentate câteva întrebări venite de la copii, îngrijorați că anul acesta moșul cel darnic ar putea să-i ocolească.

Cum a făcut Moș Crăciun rost de vaccin? E sigur acum să intre în casă?”, „Cum poate fi Moș Crăciun în siguranță cu COVID-19 răspândindu-se peste tot?”, „Mai poate veni Moș Crăciun la mine, dacă peste tot e coronavirus? Dacă nu mai poate ajunge la copii?”,  au întrebat copiii.

Răspunsul dr. Fauci a venit imediat, acesta transmițându-le copiilor că el personal a fost la Polul Nord, i-a făcut vaccinul lui Moș Crăciun, iar acesta este pregătit să pornească în cursa cea mare.

Ei bine, trebuie să vă spun că am avut eu grijă de asta, pentru voi, pentru că îmi era teamă că o să fiți supărați. Am mers la Polul Nord și chiar eu l-am vaccinat pe Moș Crăciun. I-am măsurat nivelul imunității și este pregătit să plece spre voi, copii! Poate coborî pe hornuri, poate lăsa cadourile, poate pleca apoi, iar voi nu aveți nici un motiv să vă faceți griji. Moș Crăciun e pregătit de drum”,  a transmis, la CNN, dr. Anthony Fauci tuturor copiilor din lume.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea