Filmul dezastrului de la “Colectiv”, cadru cu cadru

Medika TV a transmis cu cîteva zile în urmă un interviu senzaţional cu unul dintre supravieţuitorii iadului de la Clubul „Colectiv”, de acum 4 ani. Mihai Grecea era prieten cu membrii trupei „Good bye to Gravity” care concerta în seara fatidică în hala fostei intrepribnderi comuniste ,Pionierul. Grecea a povestit, seccventa cu secventa, momentele premergătoare izbucnirii incendiului şi modul în care s-a propagat focul. 

,,După începutul concertului a fost o salvă de artificii reci. După citeva piese, a fost acea salvă de artificii foarte puternice, calde, de exterior. Eu filmam şi la un moment dat l-am auzit pe Găluţ, solistul trupei zicînd „A luat foc aici ceva. Asta nu era în program”. Apoi am văzut o scînteie pe perete, am transfocat .camera şi am observat că arde. Am filmat cum ardea apoi am deschis şi celălalt ochi şi priveam prin vizor, cînd filmam şi-am văzut că ardea, deja, tot tavanul. 

În continuare, Mihai Grecea a rememorat cele mai crîncene momente incepind cu busculada de la ieşirea din club, imaginile terifiabnte cu primele victime, starea de leşin care l-a cuprins încercînd să iasă din incinta şi modul miraculos în care a putut să se salveze. La 4 ani după nenorocire, Mihai Grecea a  relatat şi modul miraculos în care a reuşit să supravieţuiască graţie unui aparat experiemental. În curâd vom publica aici, pe site-ul medikatv.ro, interviul tulburător care  desfasoara, cadru cu cadru, filmul sinistru al uneia dintre cele mai mari catastrofe din istoria României.

Ți-ar putea plăcea