(FOTO/VIDEO) Robotul care distruge 99,9% din infecțiile nosocomiale, în câteva minute. Ideal și extrem de eficient împotriva coronavirusului (P)

Robotul Thor, singurul sistem de dezinfectare UVC automatizat și telescopic, elimină, în câteva minute, până la 99.99% din infecțiile nosocomiale, inclusiv din zonele umbrite.

Prevenirea răspândirii coronavirusului, păstrarea dezinfectată a aerului și suprafețelor este o sarcină ideală pentru Thor UVC. Tehnologia patentată de scanare a camerei cartografiază încăperea și identifică orice zonă umbrită. Furnizează putere de înaltă intensitate pentru a asigura o doză UVC eficientă la 253.7 nanometri dintr-o singură poziționare.

Robotul Thor

Spre deosebire de dezinfectarea manuală și de peroxidul de hidrogen, dezinfectarea cu UVC are o mulțime de avantaje:

  • nu distruge materialele din încăpere;
  • reduce posibilitatea erorii umane;
  • ucide peste 99.99% din agenții patogeni;
  • nu necesită sigilarea camerei ;
  • reduce timpul necesar dezinfectării.

Robotul folosește senzori infraroșii pasivi pentru a detecta mișcarea unei persoane sau a unui animal în apropierea unității și va dezactiva automat lămpile UVC și va opri tratamentul dacă se detectează mișcare. Lămpile fiind cu undă continuă, oferă cea mai mare siguranță în exploatare și nu afectează persoanele care suferă de fotofobie. În plus, acestea nu emit căldură, reduc cantitatea de ozon din încăpere și au un cost redus.

Robotul Thor se poate extinde până la 2,25m, scanează cu precizie milimetrică întreaga încăpere și se adaptează, indiferent de spațiul disponibil. Versatilitatea dispozitivului permite inlcusiv dezinfectarea unei ambulanțe, în doar cateva minute. Robotul dezinfectează de la podea până la tavan, inclusiv în zonele umbrite.

Thor este simplu de utilizat cu ajutorul unei tablete care acționează pe o raza de 10 metri, atât pentru siguranța utilizatorului cât și pentru confortul acestuia. Aplicația este intuitivă și începe automat procesul de scanare și dezinfectare. După fiecare ciclu de dezinfectare sunt transmise rapoarte pe adresele de e-mail prestabilite. 

Unic distribuitor al robotului Thor în România este compania Medromtech. Date de contact: office@medromtech.ro, tel.0758 298 436

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea