Fotografia zilei vine de la Deva: vaccinare în mijlocul apelor

O fotografie postată de Direcția de Sănătate Publică Hunedoara și distribuită de Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19 pe pagina de Facebook RO Vaccinare, surprinde o imagine extrem de rară, care arată că atunci când dorința de a face vaccinul e mare, nimic nu mai contează. Fotografia surprinde momentul în care o persoană este vaccinată în centrul Drive-Thru din Deva, deși parcarea în care este amenajat acesta este sub ape.

75 de persoane au fost vaccinate astăzi la centrul de vaccinare Drive-Thru din Deva, iar de la deschidere au fost administrate 16.539 de doze”,  este comentariul care însoțește fotografia. Alături de aceasta mai sunt alte câteva fotografii, care surprind momentul în care plouă torențial.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost administrate 13.242 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson. Doar 8.642 de persoane au făcut prima doză de vaccin, 4.600 fiind la rapel.

Din 27 decembrie 2020, când a început campania de vaccinare anti-COVID în țara noastră, au fost administrate 9.233.898 de doze. 4.885.861 de persoane au fost vaccinate în total, dintre acestea 4.728.564 având schema completă de vaccinare.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea