“Greu de ucis”, varianta 104 ani. O bunică centenară din America a supraviețuit cancerului, gripei spaniole și noului coronavirus!

O bunică din SUA, aflată la o vârstă venerabilă, a dovedit că e o adevărată supraviețuitoare, indiferent de confruntările avute de-a lungul vieții. Ida Acconciamessa a supraviețuit unui cancer de piele în stadiul 4, s-a confruntat cu două șolduri rupte și a supraviețuit gripei spaniole. Acum, la 104 ani, a învins coronavirusul.

Nu credeam cu adevărat că va putea să facă asta„, a declarat pentru CBS News fiica ei, Barbara Senese, în vârstă de 77 de ani. „Nici măcar nu a putut să vorbească. Era lipsită de viață. Iar acum mănâncă. Vorbește.

Bătrâna a fost testată pozitiv pe data de 4 aprilie. Boala a debutat cu tuse, apoi s-a agravat și a fost din ce în ce mai rău. Acconciamessa a ajuns într-o fază critică a bolii, având nevoie de oxigen. Familia s-a temut că, din cauza vârstei sale și a unor probleme de sănătate recente, femeia nu va reuși să învingă coronavirusul. Dar a făcut-o.

La 104 ani, cred că este un miracol să supraviețuiești COVID-19″, a spus Marco Perrone de la spitalul în care a fost internată femeia. „Avem oameni de 40, 50 de ani care mor din cauza COVID. Deci, la 104 ani este uimitor că a supraviețuit.

 „Mereu spunea:„ M-am născut sub o stea norocoasă ”. Aceasta a fost mantra ei în viață. Și știi ce? După ce a trecut prin asta, chiar cred că așa e! „, a spus fiica femeii.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea