Maestrul Dorel Vișan, la Medika TV, despre vaccinarea anti-COVID-19: „Să vină ministrul Sănătății și să spună că vaccinul este sigur”

Pentru a câștiga mai multă încredere din partea populației în privința vaccinului anti-COVID-19, autoritățile române încearcă să-i implice și pe artiști în campania de vaccinare. Maestrul Dorel Vișan consideră că efortul pe care-l fac autoritățile creează mai multă incertitudine în rândul societății.

Într-o intervenție în direct în cadrul emisiunii „Medika Special”, maestrul Dorel Vișan a explicat că este important ca autoritățile să vorbească deschis despre necesitatea imunizării:

Această vaccinare dacă nu este una serioasă, în care să vină ministrul Sănătății și să spună că vaccinul este sigur, atunci nu va fi nicio problemă. Când toți vom fi vaccinați, atunci nu va fi nicio problemă. Problema este că te vaccinezi și porți masca în continuare și atunci asta dă un fel de nesiguranță oamenilor. Este o inepție, nu cred că ni se iau drepturile pentru că oricum nu le mai avem”, a spus Dorel Vișan la Medika TV.

Mai mult decât atât, actorul Dorel Vișan consideră că modul în care se desfășoară campania de vaccinare în țara noastră creează haos în cadrul societate.

Cei care se ocupă de campania de vaccinare, ei înșiși introduc în mase o nesiguranță. Adică, îmi dă răspunderea mie să mă duc eu să mă vaccinez. Nu, domnule, dacă e sigur, obligă-mă să mă vaccinez! Statul nu-și ia răspunderea pentru că nici societățile de medicamente nu-și iau răspunderea, aici este problema“, a declarat Dorel Vișan la Medika TV.

Tags: ,
Ți-ar putea plăcea