Medicina care intervine înaintea unui diagnostic

Prevenția e mama sănătății, iar tehnologia dezvoltată în ultimii ani face ca starea de sănătate și, implicit, speranța de viață a omului modern, să se îmbunătățească. Tehnologii implementate de 10 sau 15 ani în țările vestice au început să prindă teren și în țara noastră, iar oamenii devin tot mai conștienți că e mai important să prevină decât să trateze.

Pe lângă adoptarea unui stil de viață sănătos, medicina cuantică vine în sprijinul oamenilor. Pacienți ai clinicilor de profil sunt în egală măsură oameni cu probleme de sănătate și persoane care sunt sănătoase și care, cu ajutorul acestor terapii alternative, pot preveni apariția unor boli. Cu ajutorul medicinei cuantice, funcționarea organismului uman este evaluată în detaliu, prin modalităţi non-invazive, la nivel celular.

Dr. Manuela Udrea, medic generalist cu competențe în apifitoterapie, medicină cuantică și fitoterapie, a vorbit la Medika TV despre medicina de prevenție modernă.

Cu ajutorul aparatelor de ultimă generație reușim să avem o diagnoză, care pune în pagină nu ceea ce ține de partea fizică, respectiv de problemele care apar la nivelul organelor din corpul nostru, ci și partea mentală, emoțională. Avem mai multe tehnologii,  de câmp electromagnetic, de câmp informațional, care ne ajută și care ne pot oferi informații asamblate vizavi de ceea ce dorim să aflăm despre noi înșine. Fiecare suntem într-o stare aparent sănătoasă. Ne simțim bine, dar totuși avem uneori o durere de cap, ne simțim obosiți, avem un program încărcat și apare insomnia…

Este foarte important să conștientizăm că inclusiv o noapte nedormită pe săptămână are importanță din punct de vedere subclinic. Nu e un simptom major,  dar trebuie să ne dea de bănuit, trebuie să avem acea conștiință să facem ceva, pentru că dacă se perpetuează va deveni acut sau cronic. Mai poate fi și situația în care simțim că ceva este în neregulă cu organismul nostru, facem analizele clasice, arată că suntem în regulă, și totuși nu e așa. Noi putem detecta dezechilibre la nivel celular, la nivelul membranei celulare, iar medicina cuantică ne ajută să facem un pas spre a preveni înainte să corectăm, spre a corecta înainte de a ne îmbolnăvi cu adevărat”, a explicat dr. Manuela Udrea.

Fiecare pacient primește tratamente individualizate, în funcție de dezechilibrele celulare detectate de aparatura medicală.

Aceste sisteme tehnologice ajută corpul nostru să facă o curățenie în cele trei dimensiuni – corpul fizic,  corpul energetic și corpul vibrațional. Este foarte important să înțeleagă oamenii că această tehnologie încearcă să repare ceea ce încă nu este distrus, să restabilească un echilibru, să nu fie de exemplu atât de îmbătrâniți cum îi arată vârsta, pentru că vârsta energetică și vârsta metabolică, de obicei, nu sunt la fel. Poți să arăți foarte bine la 50 de ani și să ai o vârstă energetică de 30 și nu este exclus ca asta să țină de starea celulară a nutrienților pe care tu îi ai la nivel de celular. Or, tocmai aici acționează aparatele și ne ajută să tratăm oamenii.”, a adăugat medicul.

Pe lângă prevenție, medicina cuantică îi ajută pe medici să diagnosticheze și să trateze multiple afecțiuni, putând evalua orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea