Noutăți în grila de toamnă la Medika TV! Mai multe emisiuni, mai multe sfaturi pentru sănătate!

Din 21 septembrie, Medika TV lansează grila de toamnă, care vine cu o serie de noutăți și emisiuni atractive. Sfaturi utile pentru sănătate, specialiști renumiți și analize pertinente ale fenomenului medical din România se regăsesc în noile emisiuni.

Printre noutăți se numără Medika Estetika, emisiune realizată de Andrada Popovici, care va fi în fiecare zi de luni în intervalul 17.00-19.00.

Marțea, Elena Oceanu îi invită pe telespectatorii Medika TV să ia parte la emisiunea Medika Dent, între orele 18.00-18.30.

Tot marțea, începând cu ora 21.00, vin Interviurile lui Cristoiu – interviuri portret cu reputați specialiști, realizate de reputatul jurnalist Ion Cristoiu.

Miercurea, la Medika TV vine cunoscutul prof. dr. Irinel Popescu, care va realiza emisiunea Academia de sănătate cu Irinel Popescu. Emisiunea, bogată în informații de interes și având ca invitați specialiști din sănătate,  va fi difuzată de la ora 21.00 și, în reluare, duminica de la ora 20.00.

Și tot miercurea este ziua sfaturilor pentru sănătate cu accent pe nutriție, aduse de dr. Laura Ene, medic primar nutriție, diabet și boli metabolice. La Secretele Nutriției, emisiune programată cu începere de la ora 17,00, nu există mituri care să nu poată fi desființate, ci doar informații corecte pentru o sănătate prin nutriție echilibrată.

Emisiunea cu care deja v-ați obișnuit, Medika Special, rămâne în grila de toamnă de luni până joi, în intervalul 19.00-21.00. Talk-show-ul pe teme medicale va avea un format mai atractiv, iar echipei de realizatori i se alătură și cunoscuta jurnalistă Dana Chera. Astfel, emisiunea Medika Special va fi moderată lunea de Cătălina Jingoiu, miercurea de Andrada Popovici, iar marțea și joia o va avea ca moderator pe Dana Chera.

Nu în ultimul rând, Medika TV propune și noi serii de documentare produse de BBC, care prezintă ultimele noutăți medicale.

Cu decoruri noi și prietenoase, cu moderatori pregătiți pentru dezbaterile din domeniul sănătății, Medika TV va fi cu siguranță una dintre opțiunile prioritare ale telespectatorilor.

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes