O anti-vaccinistă și conspiraționistă COVID-19 din Marea Britanie a rămas fără drept de practică. Femeia lucra ca asistentă medicală

Autoritățile încep să ia măsuri drastice împotriva celor care răspândesc informații false despre COVID-19 sau vaccinuri. O asistentă medicală din Marea Britanie, figură emblematică a luptei anti-vaccin din această țară și a teoriilor conspiraționiste țesute în jurul bolii COVID-19, a fost suspendată din registrul Consiliului Asistentelor Medicale și al Moașelor (Nursing and Midwifery Council – NMC). Pe numele său Kate Shemirani, asistenta medicală a primit interdicția de a-și practica profesia, după ce anul trecut a primit o suspendare de 18 luni.

În urma deciziei adoptată de NMC, femeia nu-și mai poate practica meseria cel puțin timp de 5 ani, rămânând fără drept de liberă practică.

Consiliul consideră că doamna Shemirnani a adus prejudicii imense asistentelor și personalului medical, prin cuvintele pe care le-a adresat în spațiul public. S-a folosit de statutul său profesional pentru propaganda sa revoltătoare” au precizat reprezentanții NMC, citați de The Mirror.

Membrii Consiliului Asistentelor Medicale și al Moașelor din Marea Britanie au subliniat faptul că asistenta rămasă fără drept de liberă practică a susținut prin protestele sale faptul că simptomele bolii COVID-19 sunt generate de tehnologia 5 G sau vaccinurile au fost realizate intenționat mai repede pentru a-i ucide pe oameni.

Mai mult, Kate Shemirani a făcut parte din grupurile de protestatari care s-au opus măsurilor de restricție impuse de autorități în Marea Britanie.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea