PREMIERĂ ÎNTR-UN JUDEȚ DIN ROMÂNIA! Decizia autorităților vizează mii de angajați

Un centru de testare pentru COVID-19 va fi înființat special la Arad, exclusiv pentru miile de angajați din zona industrială, care se află la marginea municipiului reședință de județ.

Potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Arad, Horea Timiș, citat de Agerpres, angajații care își desfășoară activitatea în zona industrială vor fi testați cel puțin o dată pe lună, cu sprijinul angajatorilor. Decizia înființării acestui centru exclusiv a fost luată întrucât riscul de transmitere a virusului e foarte mare, iar apariția unor focare ar putea bloca activitatea fabricilor.

“Dorim să înfiinţăm acest centru special pentru zona industrială a municipiului, iar în urma discuţiilor cu reprezentanţii companiilor, toată lumea a fost receptivă. În acest moment, lucrăm la documentaţiile necesare, la proiect. Un centru de testare pentru aceşti angajaţi înseamnă o măsură de prevenţie şi de protecţie eficientă. Companiile au tot interesul să-şi protejeze angajaţii, pentru că există anumite riscuri în zona industrială. Este foarte important şi ca economia judeţului să meargă în continuare, ca atare trebuie să protejăm cea mai mare zonă industrială şi companiile de acolo”, a declarat directorul DSP Arad, Horea Timiş.

Tags: , , , , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes