Președintele Colegiului Medicilor Neamț, răpus de noul coronavirus! Unde s-ar fi infectat medicul

Medicul chirurg Iosif Koszeghi, președinte al Colegiului Medicilor din județul Neamț, a pierdut lupta cu noul coronavirus, după ce ar fi contractat virusul chiar la locul său de muncă, în Spitalul Județean Piatra Neamț.

Anunțul privind decesul  acestuia a fost făcut de președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Daniel Coriu.

Suntem cu sufletul și gândurile noastre alături de familia și colegii dr. Iosif Koszeghi. A fost un medic responsabil, un coleg implicat în noua direcție de dezvoltare a profesiei medicale, un om care nu a ezitat să se implice cu toate riscurile existente și să își aducă contribuția sa la acțiunile realizate imediat după tragedia de la unitatea din Piatra Neamț unde își desfășura activitatea medicală. Exemplul său, la fel ca și multe altele din sistemul medical românesc, arată tuturor că medicii sunt acolo unde și când este nevoie de munca lor chiar dacă riscurile profesiei, mai ales în această perioadă, sunt foarte mari, iar unele ajung până la vătămarea gravă sau sacrificiul suprem.

În numele Colegiului Medicilor din România, sincere condoleanțe pentru familia dr. Iosif Koszeghi, precum și toate regretele noastre și compasiunea pentru victimele pandemiei de COVID-19”, a scris pe Facebook președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Daniel Coriu.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea